Agenda

Vrouwencirkel: Schoonheid & Lichaamsbeeld

Mind Events Factory, Berenkoog 49, Alkmaar

 

Er ligt zoveel druk op vrouwen als het gaat om schoonheid en lichaamsbeeld. Elke vrouw wordt hierdoor beïnvloed, bewust of onbewust. Wat doet dit met je? Wat kom je hierin tegen? Welke overtuigingen draag je met je mee? Kun je jezelf accepteren en liefhebben voor wie je bent en hoe je eruit ziet?

Jouw bijdrage: € 25,-

Vrouwencirkel: Seksualiteit & Intimiteit

Mind Events Factory, Berenkoog 49, Alkmaar

 

Seksualiteit en intimiteit. Het zijn onderwerpen die voor elke vrouw spelen, maar hoe vaak delen we hierover openlijk over met elkaar? Vaak rust er een taboe op het bespreken en dat is niet gek. De vrouwelijke seksualiteit is lange tijd onderdrukt geweest. Maar je seksualiteit is van jou en is ontzettend krachtig en verbonden met je levensenergie. Een avond waarin ruimte is om te delen, te helen en elkaar te inspireren. Want in hoeverre sta jij in verbinding met je eigen seksualiteit? Mag het er zijn? Geef je er ruimte aan? En in hoe zit het met intimiteit? Vind je dat makkelijk of juist niet? Wat kom je daarin tegen? 

Jouw bijdrage: € 25,-

Vrouwencirkel: Loslaten & Verlangens

Mind Events Factory, Berenkoog 49, Alkmaar

 

Het jaar loopt ten einde. Wat wil je los laten? Wat past je niet meer? En misschien nog wel belangrijker: waar verlang je ten diepste naar? Jouw verlangens mogen er zijn, groot én klein. Want wanneer we het pad van verlangen volgen en onszelf echt toestemming geven om te willen wat het ook is waarnaar we verlangen, staan ​​we onszelf automatisch toe om expressie aan onszelf te geven op een vollediger, krachtiger en authentieker manier.  

Jouw bijdrage: € 25,-

© 2022 Brenda Balvers | Heerhugowaard (NH)