Agenda

Vrouwencirkel: Sensualiteit

Mind Events Factory, Berenkoog 49, Alkmaar

 

We hebben allemaal een Sensuele Vrouw in ons zitten. In hoeverre geef je deze vrouw de ruimte? Mag ze er zijn? Sta je jezelf toe te genieten van je eigen sensualiteit? Hoe ziet dat eruit in je dagelijks leven? Of, wat weerhoudt je ervan om de Sensuele Vrouw in jezelf naar buiten te brengen?

  Jouw bijdrage: € 27,-

  Vrouwencirkel: Moeder-Dochter relatie

  Mind Events Factory, Berenkoog 49, Alkmaar

   

  De relatie die je als dochter hebt met je moeder (en andersom) is er eentje die super belangrijk is en grote invloed op je heeft. Dit is de eerste relatie die je aangaat en daarmee invloed hebt op de manier waarop je andere relaties aangaat. De moeder-dochter relatie is in sommige gevallen een warme en liefdevolle relatie en in andere gevallen juist een moeizame en gecompliceerde relatie. Hoe ervaar jij deze relatie, en hoe is dat voor andere vrouwen?

   Jouw bijdrage: € 27,-

   Vrouwencirkel: Authenticiteit

   Mind Events Factory, Berenkoog 49, Alkmaar

    

   Je authentieke zelf zijn. Het klinkt zo makkelijk maar het is soms best lastig. We willen  er allemaal bij horen en geaccepteerd worden. Met als gevolg dat we soms delen van onszelf wegstoppen, een bepaalde rol aannemen of een masker opzetten. Maar wie ben jij zonder de verwachtingen van anderen? Wie ben jij als je jezelf helemaal vrij durft te zetten en simpelweg jezelf bent? Als je je niet anders hoeft voor te doen dan je bent? Jij mag er zijn, precies zoals je bent.

    Jouw bijdrage: € 27,-

    © 2022 Brenda Balvers | Heerhugowaard (NH)