Feminine Embodiment  Coaching

Voel je krachtig, vrouwelijk, vrij en in verbinding met jezelf

Feminine Embodiment  Coaching

Voel je krachtig, vrouwelijk, vrij en in verbinding met jezelf

Feminine Embodiment Coaching is voor de vrouw die er klaar voor is haar Vrouw-zijn volledig te belichamen en te omarmen. Die zich zowel krachtig als vrouwelijk wilt voelen. Voor de vrouw die wil leven vanuit flow en diepe verbinding met zichzelf.

Vandaag de dag zie ik zoveel vrouwen die leven en handelen vanuit hun hoofd. Hierdoor zijn ze de verbinding met hun vrouwelijk essentie verloren. Met hun vrouwelijke kracht en wijsheid. De verbinding met hun hart en buik.

Zelf was ik ook zo. Ik stond vroeger helemaal niet in verbinding met mijn vrouwelijke essentie. Met mijn emoties, gevoelens en sensaties. Laat staan dat ik daarop vertrouwde. Ik liep er zelfs voor weg en trok een muurtje op om niet te hoeven voelen of ervaren. Ik vond het ongemakkelijk en voelde me kwetsbaar als ik dat er allemaal liet zijn. Terwijl ik altijd een hele sterke intuïtie heb gehad, super gevoelig ben en van nature heel sensueel. Toch stopte ik die delen van mezelf weg. Ik voelde me fijner bij hard werken, continu doorgaan, doelen stellen, denken, analyseren, doen en dus vooral niet voelen. Totdat ik er klaar mee was. Dat ik aan alles ‘voelde’ dat dit niet meer werkte en dat ik iets miste. Ik miste een diepe verbinding met mezelf. Ik miste verbinding met mijn hart en mijn buik. Met mijn vrouwelijke, cyclische natuur. En daarmee met mijn Vrouw-zijn.

Het goede nieuws is: deze verbinding kan worden hersteld. Je kunt als vrouw voluit leven vanuit je vrouwelijke essentie, je Vrouw-zijn, en je daardoor krachtig, vrij, sensueel, creatief, zelfverzekerd, energiek en empowered voelen in je eigen lichaam.

Lieve vrouw, wil jij:

» Thuiskomen in je eigen lijf?

» Van denken naar voelen?

» Meer in contact komen met je vrouwelijke energie?

» Je verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid?

» Meer zelfacceptatie, zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren?

» Een liefdevolle relatie ontwikkelen met je lichaam?

» Ruimte geven aan jouw verlangens, behoeftes en wensen?

» Kiezen voor jezelf en jouw waarheid spreken?

» Bewuster worden van je emoties, sensaties en gevoelens?

» Je authentieke zelf kunnen zijn?

» Meer creativiteit en energie ervaren?

» Ruimte geven aan je sensualiteit?

Voel je een duidelijke JA op één of meer vragen? Dan is Feminine Embodiment Coaching iets voor jou.

Feminine Embodiment Coaching

Bij Feminine Embodiment Coaching gaat het om voelen en ervaren. Om het voelen en ervaren van al je emoties, gevoelens en sensaties. Het gaat om uit je hoofd komen en zakken in je lijf, zodat je vanuit daar gaat ontdekken wat JIJ nodig hebt. Wat jouw verlangens en behoeftes zijn.

Je hebt alle antwoorden namelijk al in je. Mijn rol als coach is jou herinneren aan de diepe intuïtieve wijsheid, kracht en helderheid die al
in jouw verscholen ligt en om deze wijsheid en kracht in jou te activeren zodat je daarop gaat vertrouwen.

Mijn werkwijze

In mijn rol als coach creëer ik een liefdevolle, veilige en warme space waarin je de reis kunt maken van hoofd naar hart en buik. Een space waarin je onder mijn begeleiding helemaal kunt zakken en zijn, om van daaruit te ontdekken, ervaren en te voelen.

Naast mijn sensitiviteit en intuïtie maak ik in mijn coaching gebruik van verschillende tools zoals: embodiment oefeningen, meditatie, visualisatie, energiewerk, ademwerk, geluid, beweging, Womb & cyclus wisdom, Womb Yoga, Yoga Nidra, (buik)massage, RET en Voice Dialogue. Dit combineer ik graag met mijn kennis vanuit de Ayurveda en Yoga (psychologie).

We gaan dus niet alleen praten, we gaan vooral ervaren en voelen waarbij de focus ligt op je lichaam. Je lichaam wijst je namelijk altijd de weg als je bereid bent te luisteren.

Elke sessie is volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Na afloop van elke sessie ontvang je een embodiment oefening, meditatie, visualisatie of ademwerk oefening mee naar huis ter ondersteuning en integratie van jouw proces.

Mijn werkwijze

In mijn rol als coach creëer ik een liefdevolle, veilige en warme space waarin je de reis kunt maken van hoofd naar hart en buik. Een space waarin je onder mijn begeleiding helemaal kunt zakken en zijn, om van daaruit te ontdekken, ervaren en te voelen.

Naast mijn sensitiviteit en intuïtie maak ik in mijn coaching gebruik van verschillende tools zoals: embodiment oefeningen, meditatie, visualisatie, energiewerk, ademwerk, geluid, beweging, Womb & cyclus wisdom, Womb Yoga, Yoga Nidra, (buik)massage, RET en Voice Dialogue. Dit combineer ik graag met mijn kennis vanuit de Ayurveda en Yoga (psychologie).

We gaan dus niet alleen praten, we gaan vooral ervaren en voelen waarbij de focus ligt op je lichaam. Je lichaam wijst je namelijk altijd de weg als je bereid bent te luisteren.

Elke sessie is volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Na afloop van elke sessie ontvang je een embodiment oefening, meditatie, visualisatie of ademwerk oefening mee naar huis ter ondersteuning en integratie van jouw proces.

Mijn aanbod

Je kunt kiezen voor een losse coachingssessie of meteen een deep dive nemen en gaan voor het 3 maanden coachingstraject.

Het 3 maanden traject is voor jou als je er klaar voor bent om je Vrouw-zijn helemaal te omarmen en te belichamen. In dit traject is er
alle tijd en ruimte om met elkaar de diepte in te gaan en tussen elke sessie te voelen, te ervaren en te integreren.

Losse coachingsessie

» 1:1 sessie van 2 uur.

» De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of online via Zoom.

» Je ervaart en ontvangt tijdens deze sessie tools om je te verbinden met je vrouwelijke wijsheid en leert hoe je op een eenvoudige manier thuis kunt komen in je eigen lichaam.

» Na afloop van de sessie ontvang je een embodiment oefening, meditatie of ademwerk oefening mee naar huis zodat je het geleerde ook na de sessie voor jezelf kan blijven toepassen.

Prijs losse sessie: € 185,- (incl. BTW)

3 maanden coachingstraject

» 3 maanden begeleiding.

» Een 1:1 initiatie sessie van 60 minuten om een intentie te zetten voor het traject, te ontdekken wat je wensen, verlangens en behoeftes zijn en wat je daarin tegenhoudt.

» Om de twee weken een 1:1 coachingssessie van 1,5 uur (6 in totaal).

» De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard en/of online via Zoom.

» Tussentijdse embodiment oefeningen, meditaties, visualisaties of ademwerk oefeningen ter ondersteuning van jouw proces.

» E-mail support gedurende het traject.

Investering in jezelf: 999,- (incl. BTW)

© 2022 Brenda Balvers | Heerhugowaard (NH)